به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا امامقلی در نشست خبری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قزوین که صبح چهارشنبه در حوزه هنری انقلاب اسلامی قزوین برگزار شد اظهار کرد: دوران فعالیت خود در حوزه هنری را در شرایطی شروع کردم که روزهای پایانی دولت بود و به نوعی کار خود را تمام کرده بود و در ادامه هم دولت جدید شیوههای خود را میآزماید و هماهنگی با سایر بخشها و دستگاههای استان کار دشواری بود.
رئیس حوزه هنری استان قزوین اذعان کرد: ما آمده بودیم بگوییم گام دوم انقلاب تحول زیادی ایجاد میکند و اتفاق مهم تغییر شیوه جدید حکمرانی است چرا که شیوه قدیمی جواب نمیدهد و مدل تفکری و امنیتی گذشته جوابگو نیست و باید برای نسل ۳و ۴ شیوه جدید داشته باشند، در واقع به تخریب خلاق نیاز داشتیم، خلاقانه خراب کنیم و از تو بسازیم.
وی بیان کرد: در دهه فجر انقلاب اسلامی باید در مورد پیشرفتها بگوییم ولی در مورد نقاط پسرفت هم باید حرف زد و چه شده که از وضع موجود رضایت نداریم و به همین علت هم عملاً به تخریب خلاق و شکستن چهارچوب و شیوههای حکمرانی جدید فکر کنیم.
امامقلی تبیین کرد: حکمرانی در عرصه فرهنگ کار دشواری است به این دلیل که نیاز به پردازش بازار در فرهنگ و رویدادهای فرهنگ بنیان دارد و ما در حوزه هنری انقلاب اسلامی سعی کردیم در این مسیر قدم برداریم.
این مسئول با اشاره به این موضوع که حوزه هنری پیشتر تمرکزگرا بوده و در شهرستانها نیز فعالیت نداشته است عنوان کرد: ما به دنبال توزیع فعالیتها بودیم و در این مدل توجه ویژه ای به روستاها و شهرستانها داشتیم تا به شعار مردمی کردن هنر عمل کرده باشیم و نیز عدالت دسترسی عموم جدید در همه نقاط به محصولات فرهنگی نیز اتفاق بیفتد.
امامقلی یادآور شد: ما در این دوران پیامی صادر نکردیم چرا که وظیفه ما عملیاتی است و شأن ستادی ما الگوسازی و مدل معرفی کردن است.
این مسئول عنوان کرد: ما به دنبال تسهیلگری و پایدار سازی و نیز ایجاد اتصال زنجیره ارزش در تولیدات هنری بودیم تا آن را به هر وسیلهای که میتوانیم به مردم و مخاطب برسانیم و در این راستا همواره مطالبه گر بودیم.
وی اعلام کرد: بودجه حوزه هنری همه ساله ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد میکرد و ما توانستیم این درصد را به رقم ۳۴ درصد رساندیم.
رئیس حوزه هنری استان قزوین با اشاره به طرح تحولی حوزه هنری استان قزوین تبیین کرد: مرکز رشد ما امروز موفق شده است ۵۰ شغل مستقیم و غیر مستقیم برای نیروهای جذب شدهاش ایجاد کند.
وی ادامه داد: قزوین زیرساختهای کنشگری محدودی دارد و خیلی از افراد از جمله هنرمندان به همین علت از قزوین مهاجرت میکنند و ما تلاش کردیم این حفره را ترمیم کنیم و به نوعی خودکفایی ایجاد کنیم.
امامقلی تصریح کرد: در سند تحولی حوزه هنری عبرت از گذشته، نقد وضع موجود و برنامهریزی برای ترسیم آینده است و در واقع حوزه هنری پرچمدار هنر پیشران پیشرفت در ۳ سال آینده در استان قزوین خواهد بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: راهبرد حوزه هنری تبیین گفتمان هنر پیشرفت، تربیت هنرمند نسل جدید، توسعه مخاطبان، توسعه هنر مردمی، توسعه کمی و کیفی تولیدات هنری، توسعه سازمانی در راستای چابک سازی و جریان تحولی از درون حوزه جز مواضع ما بوده است.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا، حرکت به سمت به نمایش خیابانی از دیگر برنامههای حوزه هنری در پایان سال است و ۶ نمایش برای عید با عنوان نمایشنامههای هفت سین نوروزی در حال انجام است.
امامقلی تصریح کرد: ۲۸ نمایشگاه در سطح شهر، و ۶ نمایشگاه در خارج شهر در حوزه هنرهای تجسمی برگزار شده و ۱۷ کتاب توسط حوزه هنری در حوزه ادبی و در حوزههای آفرینش ادبی در دست انتشار است.
مدیرکل حوزه هنری استان قزوین در پایان یادآور شد: متأسفانه برخیها به دنبال دخالت در کار هستند تا جایی که استاندار پیشین برای تغییر یک کارمند تماس گرفت و این کار جدیداً هم توسط یک نماینده مجلس انجام شده است که کار درستی نیست.
نظر شما